Tuesday, June 11, 2024

Peili ei kerro

Tässä hetki sitten tai no ihan eilettäin kävin karaamassa vähän vauhtia koneeseen. Tiistain yhteistreenien loman alun jälkeen olen viitsinyt vain metsään ja löytänyt sieltä takaisin. Juoksuhommat ovat alle parissa viikossa kaventuneet höntsäilyksi. Tai no, nykyvauhtini on muille höntsää, mutta omapa on blogini. Niin, eilen kävin asvaltilla sellaista ravia, että pari kaveria lasittunein silmin jäivät näkyä kehumaan. Kehun keskellä menivät tiedustelemaan ikääni. 

Mainituista interventioista ensimmäinen oli ihan vekkuli harha, kun olen kuitenkin sivusilmällä nähnyt bussipysäkin akkunassa istuvan, lyhytaskelisen äijän peilikuvan, mutta nyt täysin satunnainen, ilmainen palaute kertoo toista. Osaan nimetä oitis juoksuaskeltajia, joiden juoksua seuratessa henki salpautuu. Yksikään niistä ei peilaudu näyteikkunasta. Tosin olihan kaksikolla vauhti päällä. joten ehkä näköaistinsa ei ollut terävimmillään tai reaalimaailman ja aivojen välillä oli turhan monta vääristävää filtteriä. 

Jälkimmäinen tietenkin palautti kehujen perästä maanpinnalle, kun tulevaisuuden toivoista toinen veikkasi minua 61-vuotiaaksi. Eipä sillä, että siinä iässä mitään vikaa on, mutta silti... Opastin, että ensi kerralla veikkaisi aina alakanttiin, niin on parempi. En mieltäni pahoittanut, mutta selittelynsä määrä venytti palautusta turhaksi. Näköharhojen ohella oireenaan lienee puheripuli.

Seuraavassa vedossa takareisi nappasi kiinni.

Onneksi naps oli vain hälytysääni, eikä varsinainen pamaus. Enpä aio siitä piittata, koska kestonälkä on voimakas ja olen kohta 61-vuotias. 

Edellisen kerran kampesin vauhtia mennä viikolla kun Daniel sai jallitettua minut radalle ensimmäisen kerran about 16 vuoteen. Selvisin siitä ehjin jaloin. Ehkä sitten taas ensi viikolla baanalle.

No comments:

Post a Comment