Friday, August 11, 2017

Ali menee yli

Heleänä oireilee oikea polvi, hyvä ystäväni. Kun riittävästi askeltaa ylös ja alas ja pääasiassa asvalttia, niin väsyy lihas. Ainakin jos on sillä tavalla heikko kuin minä. Sitten kun lihaksen on väsy, se kiristää hampaitaan ja ainoat, jotka sitten enää jaksavat taipua, ovat jänne ja lihaskalvo. Nämä sitten soimaavat isäntää, että "katsos nyt mitä teit, laitamme vamman tähän, jos et lakkaa." Sitten kun ei lakkaa, niin tekee kipeää pidempään. Näin saa taivallettua kohti rasitusvamman. 

Ei sillä, että tässä nyt mikään rasitusvamma olisi käsillä, mutta kyllä se vähän pännii kun polvessa kipuilee. Onneksi se on sellaista pientä oiretta ja vaimenemaan päin: Polvi jo suoristuu jos kauniisti pyytää.

Monilajisuus voisi auttaa monotonisuuden tuhoamisessa, mutta laiskuus ei edistä sitä. Nykyisen kolmiottelutyhjiön sorvasi umpeen elämäni suurin epäonnistuminen ja Luodon maljan vastaanottaminen. Ensimmäinen löi maahan ja jälkimmäinen nosti ylös. Tosin niiden yhteisvaikutuksesta mikään kolmiottelussa ei ole tuntunut miltään. Mahtava triathlonurani on siis ollut vaakalaudalla koko kesän. Välineet ovat kuitenkin tallessa ja nyt jopa koottuinakin, joten kyllä se tästä. Sunnuntaina pääsee vähän lotraamaankin kun menemme taivaltamaan järvestä järveen. 

Ehkä juuri yllämainituista syistä johtuen innostuin uuden kurssin suunnittelussa. Se sopisi itselleni, koska siinä ei niin tarvitse hikoilla.


Triathlonvalmennus - Somekuuri

Näkyvyyttä hiilikuidullesi!


Auringonvalon taittumisen ja kuvauskulmien paremmalla ymmärtämisellä pystyt elävöittämään some-näkyvyyttäsi. Tällä kurssilla opit triathlonin osa-alueista tärkeimmän, mutta monipuolisimman elementin hahmottamista. Kurssi aktivoi ajattelemaan poseeramisen merkitystä ja opit, miten triathlonia voi suorittaa ilman harjoittelua.

Somekuuri -kurssilla:

• Saat ensikäden vinkkejä triathlonsomen vaikeimman elementin eli triathlonsuorituksen  hyödyntämisestä somettamisessa.
• Suoritat ajattelua aktivoivia, tietokoneella tehtäviä kuvamanipulaatioita, joiden avulla opit välttämään hikoiluun perustuvaa väsyttävää urheilua.
• Voit vertailla omia filtterivalintojasi muiden lajista somettavien somevirtaan.
• Perehdyt somen teoriaan kuvin ja videoin.
  o Katsot yhteensä kaksi tuntia videomateriaalia: some-analyyseja, blogivinkkejä
  o Teet yhteensä seitsemän tehtäväpakettia someharjoituksia, joissa yhteensä 666 avartavaa kuvapulmaa pohdittavaksi teemoina esimerkiksi neonvärit ja merivesi, hiukset, tuuli ja hiki, selfiet vauhdissa ja varjossa, välipalat ja kultainen leikkaus sekä pyöräkomponentit ja minä.

Pitäisikö ilmoittautua heti vai nyt?
Tsemppiä kaikille viikonloppuna Turussa kisaaville.

No comments:

Post a Comment